Skip to main content
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

RECRUTARE PENTRU MOBILITATE: PROGRAMUL ERASMUS +, Universitatea Catolică din Lublin

Universitatea Liberă Internațională din Moldova este unul dintre partenerii proiectului de mobilitate pentru anul de studii 2016-2017, gestionat de către Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin în cadrul Programului Erasmus +, Acțiunea-cheie 1 (Mobilitatea persoanelor în scop educațional).

În cadrul acestui proiect 2 studenți de la ciclul Licență sau Masterat, de la specialitatea Relații Internaționale vor avea posibilitatea de a studia, pe parcursul semestrului II al anului de învățământ 2016-2017 (5 luni: 15 februarie – 30 iunie 2017), la Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin.

Studenții de la ciclul Licență sau Masterat, de la specialitățile Științe Politice, Relații Internaționale, Studii Europene pot aplica pentru participarea la proiect. Selecția studenților se va produce la nivel instituțional (ULIM).

Criteriile de selecție:

– Reușita academică

– Cunoașterea limbii engleze (nivelul B1)

Dosarului studentului pentru selecție: Certificat de confirmare a reușitei academice și Certificat de cunoaștere a limbii engleze (în cazul lipsei acestuia, se va organiza o testare a cunoștințelor de limbă engleză a studenților în cadrul ULIM.

Dosarul trebuie prezentat până la 20 octombrie 2016, pe adresa:

Ludmila Coada,

Catedra Relații Internaționale, Științe Politice și Istorie (of. 704)

lcoada@ulim.md

tel: 060104422

Cadrele didactice (Mobility for Teaching) interesate în predarea unui curs în domeniul Relațiilor internaționale, Studiilor Europene sunt invitate să completeze Staff-Mobility-Agreement-Teaching_16-17 și să-l transmit direct la Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin, către kostecki@kul.pl.

Persoanele interesate în a beneficia de un stagiu de perfecționare la Universitatea Catolică Ioan Paul II din Lublin (Mobility for Training) vor completa Staff-Mobility-Agreement_Training_16-17 și îl vor trimite pe adresa kostecki@kul.pl.