Skip to main content
Centrul ,,Se Jong"EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Iarmarocul Coreean – Săptămâna Autoguvernării Studențești, Facultatea Limbi Străine

În data de 26 aprilie, Facultatea Limbi Străine și Centrul de Limbă și Cultură Coreeană ,,Se Jong” ULIM au organizat cu succes un eveniment memorabil în cadrul Săptămânii Autoguvernării Studențești: Iarmarocul Coreean. Această inițiativă, a fost organizată cu pasiune și devotament de către studenți, sub îndrumarea profesorilor Lichii Gabriela și Kim Won Sim, a oferit comunității universitare o incursiune fascinantă în cultura și tradițiile Coreei.

Studenții anilor I și II și-au demonstrat talentul culinar și abilitățile în prepararea mâncărurilor coreene, oferindu-le participanților gusturi autentice de kimbap și japchae. Aceste delicatese au fost pregătite cu atenție și pasiune, reprezentând nu doar o experiență gastronomică, ci și o incursiune în arta și tradiția culinară coreeană.

Pe lângă savoarea excepțională a preparatelor, participanții au avut ocazia să se îmbrace în hanbok, haine tradiționale coreene, aducând un plus de autenticitate și frumusețe evenimentului. Hanbok-ul nu doar că a împodobit atmosfera, ci a reprezentat și o modalitate de a celebra și de a respecta cultura și istoria coreeană.

Activitatea nu s-a rezumat doar la gastronomie și modă tradițională, ci a oferit și oportunitatea de a experimenta jocuri tradiționale coreene. Participanții s-au bucurat de activități precum Yunnori, Jegichagi și Gonggi, aducând în cadrul evenimentului o atmosferă plină de bucurie și interacțiune.

Leave a Reply