Skip to main content
Uncategorized @ro

Impresiile post-Autoguvernare se perpetuează, la fel și activitățile de premiere și apreciere

În cadrul săptămânii de Autoguvernare Studențească au fost implicați toți studenții Facultății și întrucât ei sunt mulți, entuziaști și talentați, ceremoniile de premiere și recunoaștere a talentelor durează. Cei care nu au fost prezenți la activitatea oficială de înmânare a certificatelor de participare și de excelență au fost invitați la noi sesiuni de apreciere a contribuției studențești. În data de 22.04.2017 a fost organizată o ceremonie pentru cei mai activi studenți de la specialitatea engleză-spaniolă. Toți premianții au participat în cadrul activităților curriculare și extracurriculare dedicate limbilor și culturilor studiate la Facultatea de Litere, ULIM.

Văzând cât de talentați, inteligenți și ambițioși sunt studenții Facultății de Litere, îmi doresc mult ca studențimea care a primit certificate, să rămână tot așa de inspirată, activă și să se implice și pe viitor în cadrul activităților ce urmează a fi organizate, iar cei care nu au primit diplome și certificate, să nu vă decepționați, dar să vedeți acest lucru precum un imbold și o motivație de a participa mai activ în viitor.

Mulțumiri participanților și organizatorilor „Atelierului de limbă, cultură și civilizație spaniolă”, studenților de la specialitatea engleză-spaniolă, doamna Angela Chiriță, conf. univ. dr. și domnul Marius Chiriță, lect.univ. drd., dar și administrației facultății pentru implicare și susținere.

Bravo Litere, bravo ULIM!

Felicitări tuturor!

Leave a Reply