Skip to main content

Invitată la D!B Talks, doamna Svetlana Haraz, ma, lector univ., șef catedră Asistență Socială și Sociologie ”Nicolae Sali” (Facultătea Științe Sociale și ale Educației), abordează subiectul învățământului online – ” o experiență foarte interesantă”.

”Învățământul online este o experiență nouă pentru noi toți. Trebuie să fim foarte deschiși și flexibili pentru toate experiențele noi. Din orice experiență facem o lecție și punctăm unele momente, fie ele cu plus sau fie ele cu minus, orice experiență are avantaje și dezavantaje. ”.

Doamna Haraz susține că învățământul online are anumite avantaje: profesorul poate aborda fiecare student care dorește să își facă studiile, cu toții dezvoltăm abilități și competențe noi de comunicare și organizare, deși nu substiuie învățământul classic. Printre dezavantaje subliniind efortul pe care trebuie să îl depună profesorul pentru a suplini lipsa contactului student-profesor.

Învățământul online este o experiență nouă, care ne oferă oportunitatea de a ne dezvolta, deși, din cauza carențelor, învățământul online nu poate substitui în totatalitate forma clasică de organizare a studiilor.

Departamentul Informațional Biblioteconomic ULIM te provoacă la cunoaștere!

Leave a Reply