Skip to main content

Cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Lituania, celebrată pe 16 februarie, rectorul ULIM, Ilian GALBEN, dr. conf.univ., a transmis o scrisoare de felicitare, din numele Senatului, Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Lituania în Republica Moldova, E.S. Kęstutis KUDZMANAS, prin care aduce felicitări cordiale Lituaniei și poporului său, însoțite de urări de sănătate, fericire și prosperitate și exprimă înalte aprecieri Excelenței Sale, subliniind actualitatea legăturilor puternice de prietenie dintre cele două națiuni și contactele dinamice în domeniile afaceri, știință, educație, sport, cultură și turism.

Cu acest prilej, rectorul ULIM a declarat: „Avem convingerea că eforturile  depuse în mod consistent de-a lungul ultimilor ani în vederea creării de spații culturale, politice și economice comune, vor consolida și mai mult relațiile existente între țările și popoarele noastre”.

Rectorul ULIM a subliniat: ”Cu acest prilej semnificativ, exprim profunda noastră gratitudine pentru relația strânsă pe care am construit-o în ani, între ULIM și Ambasada Republicii Lituania în Republica Moldova, fiind o relație bazată pe interese reciproce în educație și schimb de idei, într-o societate democratică. Îmi exprim speranța că relațiile de prietenie și de colaborare se vor dezvolta, fortificând-se pe mai departe, prin noi inițiative academice”.

Leave a Reply