Skip to main content
nout─â╚Ťi

Mesajul rectorului ULIM

Distinși profesori,

Vă aduc sincere felicitări și urări de bine cu ocazia zilei profesionale a pedagogului.

Ast─âzi, ca niciodat─â, rolul domeniului ├«n care profesa╚Ťi ÔÇô educa╚Ťia, este unul fundamental ├«n societatea secolului XXI, care solicit─â o preg─âtire riguroas─â, multilateral─â, interdisciplinar─â, care s─â educe cet─â╚Ťeni responsabili cu moralitate ├«nalt─â. ├Änv─â╚Ť─âm├óntul de ├«nalt─â calitate, pe care v-a╚Ťi angajat s─â-l oferi╚Ťi, recunoscut prin diplome, certific─âri ╚Öi acredit─âri, este rezultatul efortului constant ╚Öi experien╚Ťei pre╚Ťioase pe care a-╚Ťi acumulat-o. Ambi╚Ťia Dumneavoastr─â nu este doar de a transmite cuno╚Ötin╚Ťe, dar ╚Öi de a trezi curiozitatea pentru noile orizonturi ale cunoa╚Öterii.

Pe parcursul celor 30 de ani de la fondarea sa, determinarea constant─â a colectivului ULIM este de a oferi o formare profesional─â competitiv─â, un ├«nv─â╚Ť─âm├ónt adaptat cerin╚Ťelor zilei ╚Öi pie╚Ťei de munc─â, o deschidere spre o carier─â de succes. Indicatorii actului de predare ╚Öi cercetare reflect─â curba progresului personal al fiec─ârui profesor, dar ╚Öi sinergiile colective ale profilurilor de specialitate.

Conducerea universit─â╚Ťii caut─â s─â v─â pun─â ├«n valoare personalitatea ╚Öi calit─â╚Ťile profesionale, este preocupat─â ├«n continuare s─â v─â sus╚Ťin─â ini╚Ťiativele ╚Öi proiectele, s─â v─â motiveze parcursul, apreciind entuziasmul ╚Öi d─âruirea Dumneavoastr─â profesional─â. La mul╚Ťi ani cu succese remarcabile ├«n continuare ├«ntregului colectiv profesoral al Universit─â╚Ťii Libere Interna╚Ťionale din Moldova!

Ilian GALBEN, conf. univ. dr.

Rector ULIM

 

Leave a Reply