Skip to main content
noutăți

Vizita E. S. Hamad Rashid Al-Athbi, Ambasador al Statului Qatar în Republica Moldova la ULIM

În data de 26 aprilie curent, rectorul ULIM conf. univ. dr. Ilian Galben a avut o întrevedere cu E. S. Hamad Rashid Al-Athbi, Ambasador al Statului Qatar în Republica Moldova, care s-a aflat pentru prima dată la ULIM în vizită de informare și de documentare.

În cadrul discuțiilor, au fost propuse inițierea unor parteneriate de schimb educațional-cultural, organizarea manifestărilor științifice care să reunească  studenții și cadrele didactice din ambele state. Rectorul ULIM Ilian Galben a trecut în revistă realizările la nivel instituțional înregistrate de la fondarea ULIM și a enunțat planurile de viitor legate de consolidarea cooperării internaționale și de implementarea unei game variate de servicii educaționale.  E. S. Hamad Rashid Al-Athbi a exprimat dorința de a stabili și de a intensifica relațiile bilaterale dintre Ambasada statului Qatar și ULIM, manifestând deschidere și interes pentru identificarea direcțiilor de cooperare, spre  realizarea unui dialog constructiv în domeniile academic, educațional și cultural.

Agenda vizitei a inclus de asemenea și prezentarea structurilor importante ale instituției: Departamentul Studenți Străini și „Muzeul Prieteniei”, fiind ghidați de directorul adjunct al Departamentului Studenți Străini Natela Pașa.

Leave a Reply