Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Târgul European dedicat diversității lingvistice și culturale

În data de 11 mai 2022, în cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești la Facultatea de Litere, ULIM a fost organizat Târgul European dedicat diversității lingvistice și culturale, care s-a desfășurat în curtea ULIM. Această activitate a fost dedicată diversității lingvistice și culturale a tuturor limbilor studiate la Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

Pentru studenții Facultății de Litere săptămâna aceasta este o dublă sărbătoare, în primul rând este Săptămâna de Autoguvernanță Studențească unde studenții exercită funcții de frunte cum ar fi: Decan, Prodecan, șef de Catedră, Laborant și Profesori. Iar în al 2-lea rând săptămâna aceasta în cadrul facultății, activ se sărbătoresc „Zilele Europei”.

Scopul acestui târg este de a aduce la cunoștință studenților nu doar tradițiile și obiceiurile unei țări, dar și degustarea bucatelor și dezvăluirea jocurilor specifice. Țările pe care le-au reprezentat studenții facultății au fost: Germania, Franța , Turcia, Spania, China, Coreea, Marea Britanie.

Leave a Reply