Skip to main content
EvenimenteNoutăți

ULIM ÎȘI EXTINDE PARTENERIATELE STRATEGICE

În data de 28 iunie 2022, Rectorul Universității Libere Internaționale din Moldova, Ilian Galben, dr. conf.univ, a avut o întrevedere cu reprezentanții instituțiilor/companiilor partenere ULIM, implicate în implementarea învățământului superior dual, în cadrul proiectului ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP.
Scopul întrevederii a constat în semnarea Acordului de Colaborare în Învăţământul Dual între ULIM, în persoana dlui Rector, Ilian Galben, și Centrul de Caritate pentru Refugiați, în persoana dlui Ahmad Djavid Paknehad, Director, dar și încheierea Acordului de Colaborare în Învăţământul Dual cu un alt partener strategic a Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism (FRȘPJ), Centrul de Informare și Documentare NATO, reprezentat de Directorul Executiv, Dna Elena Mârzac.
Parteneriatul presupune organizarea şi realizarea procesului de formare profesională a specialiştilor prin învăţământ dual, în vederea asigurării unui proces de învăţare de calitate prin muncă, prin implicarea părţilor în procesul de planificare, implementare şi monitorizare a efectelor învăţământului dual conform cadrului instituţional stabilit.
În contextul aceluiași parteneriat, ziua de 29 iunie a fost consemnată prin semnarea acordului de colaborare cu Centrul Pro-Marshall din Republica Moldova, în persoana dnei Director, Tatiana Busuncian.

Leave a Reply