Skip to main content
Noutăți

ULIM în vizită de studiu la Academia WSB, Polonia

Echipa de lucru de la ULIM implicată în cadrul proiectului COOPERA împreună cu universitățile partenere din Moldova și Ucraina a participat în cadrul vizitei de studiu, desfășurată la Universitatea WSB din orașul Dabrowa Gornicza, Polonia. Vizita de studiu a fost realizată în cadrul proiectului COOPERA – Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP) și s-a desfășurat în perioada de 25-29 octombrie 2021.

Evenimentul a fost organizat în regim hibrid. Experții din universitățile partenere din UE, împreună cu colegii din Moldova și Ucraina s-au alăturat evenimentului, online pe platforma zoom.
Această vizită de documentare a fost dedicată schimbului de cunoștințe și experiențe în domeniul sistemului de invățământ dual, fiind axată pe următoarele subiecte: Educația duală din punct de vedere logistic – perspectiva partenerilor de afaceri și a studenților, Educație practică în contextul sistemului de asigurare a calității academice, Modele de educație duală la Universitatea WSB, Educație duală în programe de logistică și IT, Dezvoltarea carierei studenților.
Obiectivul principal al acestei vizitei de studiu a constat în preluarea bunelor practici ale învățământul dual de la instituția parteneră, cu scopul de a crea și implementa modelul potrivit pentru fiecare instituție superioară implicată în proiect din Republica Moldova și Ucraina.
ULIM urmează să implementeze sistemul de învățământ dual la programul de master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism.
Pentru mai multe detalii despre proiect, va îndemnăm să accesați pagina oficială a proiectului:  https://coopera-project.ase.md/

Vă invităm să urmăriți un filmuleț video a vizitei de studiu, dar și să vedeți agenda evenimentului.

Leave a Reply