Skip to main content
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

Vizită studenților la postul vamal Tudora-Starokazacie și la sediul EUBAM în Odesa

Pe parcursul anului de studii 2011-2012 studenţii facultăţii Istorie şi Relații Internaționale frecventau lecţii publice prezentate de către experţii internaţionale şi organizate de către EUBAM, în cadrul universităţii. Pe data de 28 mai 2012 EUBAM a organizat ziua ușilor deschise pentru studenții din cadrul ULIM și ASEM.

La punctul de trecere a frontierei de stat Tudora-Starokazacie pentru studenții a fost organizată o prezentare referitoare la activitatea structurilor de frontieră, apoi reprezentanţii Serviciului Grăniceri şi Vamal le-au făcut o excursie prin punctul de control, situat la frontiera moldo-ucraineană.

A urmat apoi vizita la misiunea EUBAM în Odesa unde studenţii au discutat cu reprezentanţii misiunei, au aflat despre structura, scopurile şi principiille de funcţionare a acesteia şi au primit certificatele de participare la prelegerile. Pe parcursul anului de studii 2011-2012 studenţii facultăţii Istorie şi Relații Internaționale frecventau lecţii publice prezentate de către experţii internaţionale şi organizate de către EUBAM, în cadrul universităţii.

Pentru mai multe detalii accesați: http://customs.gov.md/index.php?id=3126 și http://eubam.org/