Skip to main content

Universitatea Liberă Internațională din Moldova desfășoară, în premieră, Alegeri în Parlamentul ULIM. În cursa electorală s-au înscris peste 50 de candidați din cadrul celor șapte facultăți (Facultatea Biomedicină; Facultatea Drept; Facultatea Informatică, Inginerie și Design; Facultatea de Litere; Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism; Facultatea Științe Economice; Facultatea Științe Sociale și ale Educației), fiind studenți la Ciclul I Licență, secția zi.

Candidații au fost înscriși în cursa electorală în baza listelor de subscripție, având ca sarcină să colecteze cel puțin 15 semnături în circumscripțiile în care candidează. În această săptămână, a fost dat startul campaniei electorale, iar candidații își prezintă viziunile și obiectivele atât pe platformele online, cât și offline, concurând strâns pentru cele 21 de mandate de deputat. Alegătorii sunt îndemnați să evalueze atent ș obiectiv promisiunile candidaților. De asemenea, în ziua scrutinului (joi, 5 decembrie), în holul ULIM, în intervalul orelor 10:00-14:00, își pot exercita dreptul de vot toți studenții de la Ciclul I Licență, în baza carnetului de student.

Rezultatele “luptei” pentru fotoliile de deputat vor fi anunțate în cursul zilei de 6 decembrie. De menționat este faptul că, ideea de creare a Parlamentului ULIM aparține studenților, dorind să se implice mai mult în viața universitară și în activități extracurriculare, venind cu idei inovative, care ar contribui la îmbunătățirea procesului de studii și la consolidarea spiritului de echipă.

Serviciul de Presă, ULIM

Leave a Reply