Skip to main content
Noutăți

Vizită de curtoazie E.S. Moayad Fathallah Eldalie

La data de 22 decembrie 2021, la ULIM, pentru prima dată s-a aflat în vizită de curtoazie E.S. Moayad Fathallah Eldalie,  Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Arabe Egipt în Republica Moldova, cu sediul la București.

În timpul întrevederii, Rectorul ULIM, dr. conf. univ.  Ilian Galben a făcut referință la succesele înregistrate de Universitatea Liberă Internațională din Moldova  în mai multe domenii și proiecte.

 Totodată, interlocutorii au făcut un schimb de opinii  despre posibilitățile de dezvoltare a relațiilor bilaterale şi au reiterat interesul reciproc pentru aprofundarea dialogului şi intensificarea cooperării dintre ULIM și Ambasada Republicii Arabe Egipt în Republica Moldova, în diverse domenii, precum și valorificarea potențialului de cooperare interuniversitară.

În final, în cadrul discuțiilor cu noul ambasador, Rectorul ULIM i-a urat succes în activitatea sa diplomatică în Republica Moldova și a pus accent pe necesitatea de a valorifica noile oportunități economice, comerciale, educaționale și culturale ce se deschid azi ca urmare a evoluțiilor la nivel global.

Leave a Reply