Skip to main content
Absolvenții ULIMColegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Lecție deschisă pe tema ,,Reguli generale de protecție a consumatorilor prin prisma Legii nr. 105/2003 privind protecția consumatorilor”

În data de 08 noiembrie, Colegiul ULIM în colaborare cu Inspectoratul Supraveghere Produse Nealimentare și Protecția Consumatorilor a organizat pentru elevi, lecția deschisă pe tema ,,Reguli generale de protecție a consumatorilor prin prisma Legii nr. 105/2003 privind protecția consumatorilor”.
Ca speaker în cadrul activității a fost doamna Maria Verejan, specialistul principal al Direcției Informarea Consumatorilor și a Mediului de Afaceri, din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor.
Doamna M. Verejan a explicat elevilor că consumatorii trebuie să fie conștienți de drepturile lor și cum să le exercite atunci când este necesar, pentru a se asigura că beneficiază de protecția prevăzută de lege. De asemenea, a relatat că comercianții și furnizorii de servicii trebuie să respecte regulile și să ofere servicii de calitate, pentru a evita sancțiunile prevăzute de lege în cazul nerespectării drepturilor consumatorilor.

Leave a Reply