Skip to main content

Centrul de Informații Universitare a anunțat studenții finaliști ai celei de-a treia ediții a Programului ”Burse pentru Viitorul Tău”.

Aducem sincere felicitări studentelor beneficiare ale acestei burse: Iana Josu, specialitatea Relații Internaționale și  Axinia Samocrainai, specilitatea Jurnalism.

 Scopul acestei competiții ține de asigurarea unui acces echitabil la studii universitare și susținerea materială în obținerea educației de calitate pentru un viitor sigur tuturor tinerilor din Republica Moldova.

În ediția din acest an, au fost oferite 30 de burse a câte 6.000 de lei, pentru studenții înmatriculați în anul I de studii, la instituțiile de învățământ superior din R. Moldova și pentru câștigătorii din anul trecut, promovați în anul II sau III de studii, care pot candida pentru reînnoirea burselor.

În cadrul proiectului se asigură suportul financiar pentru tinerii care dovedesc reușite la învățătură și implicare în activități extracurriculare, pe o durată maximă de trei ani. Deciziile finale au fost stabilite de Consiliul donatorilor şi Comisia de experţi, nominalizate în cadrul programului, în urma evaluării dosarelor de aplicare. Rezultatele concursului sunt definitive şi nu pot fi supuse contestării.