Skip to main content
DIB ULIMEvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismNoutăți

Campania în sprijinul absolventului de succes – „Cum să elaborezi o teză pe nota 10”

Astăzi, 19 Martie, a avut loc un training cu tematica „Cum să elaborezi o teză pe nota 10”, în cadrul Campaniei în sprijinul absolventului de succes!
În cadrul discursului oferit de către Doamna Irina Cerneauscaite, director Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM, participanții au avut ocazia să descopere ofertele campaniei și expozițiile de carte, care pot fi accesate de studenți și îi pot ajuta în procesul de scriere a unei teze.
La fel, Doamna Irina Cerneauscaite a prezentat cea mai mare bibliotecă electronică națională cu Acces Deschis – Instrumentul Bibliometric Național (https://ibn.idsi.md/ ) și Google Academic (https://scholar.google.ro/schhp?hl=ro&as_sdt=2000 ), un motor de căutare util.
În continuare, Luminiţa Miron, absolventă de nota 10, a împărtășit secretele unei teze demne de apreciere maximă, oferind, totodată, și sfaturi utile cum ar fi cercetarea subiectului, revizuirea și editarea riguroasă, etc.
Doamna dr. Rodica Panța, decan Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, a interacționat activ cu studenții, abordând aspecte tehnice și oferind sfaturi prețioase pentru procesul de scriere.
Acest training a fost util pentru studenții noștri în drumul lor către succesul academic și profesional.

Leave a Reply