Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Cea de-a patra şedinţă a Consorțiului proiectului Erasmus+, COOPERA

Echipa de lucru ULIM a participat la cea de-a patra şedinţă a Consorțiului proiectului Erasmus+, COOPERA
La data de 15 iunie, coordonatorul instituțional, Valentina Ciumacenco și ceilalți membri ai echipei de lucru ULIM au participat la ședința de management, în cadrul consorțiul proiectului ERASMUS + „Integrarea Învățământului Superior Dual în Moldova și Ucraina – COOPERA”, (numărul de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP). Evenimentul a fost organizat de către coordonatorul proiectului – Academia de Studii Economice din Moldova. Întâlnirea a fost realizată online prin intermediul platformei ZOOM.
Coordonatorii instituționali ai instituţiilor partenere s-au întâlnit pentru a discuta stadiul actual al proiectului COOPERA si a planifica activitățile pentru anul academic următor.
Coordonatorul de Proiect – dr. Olesea SÎRBU a prezentat planul operațional actualizat al proiectului COOPERA. Consorțiul a formulat concluziile cu privire la finalizarea vizitelor de studiu organizate. Totodată, o atenție deosebită s-a acordat pregătirii pentru pilotarea programelor de studii duale in Moldova. Partenerii de proiect din Republica Moldova au prezentat pașii întreprinși pentru promovarea programelor de studii duale și au discutat despre elaborarea materialelor de instruire.
Informații suplimentare pot fi accesate pe pagina web a proiectului COOPERA.

Leave a Reply