Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutățiVizite instituționale

Colegiul ULIM în vizită la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău

Colegiul ULIM se mândrește să anunțe o nouă inițiativă educativă de succes care a avut loc în data de 04 aprilie 2024. Profesorii Rotari Constantin și Crăciun Alina, au organizat o vizită de studiu la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău, pentru studenții specialității Marketing.

Această vizită la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație a fost parte integrantă a Târgului de Cariere desfășurat în capitală și a avut ca scop principal familiarizarea studenților cu practicile și inovațiile din industria vitivinicolă, precum și facilitarea interacțiunii lor cu profesioniști din domeniu.

În cadrul acestei excursii educative, participanții au avut ocazia să exploreze procesele complexe implicate în producția de vin, să înțeleagă tehnologiile moderne utilizate în viticultură și vinificație, precum și să interacționeze direct cu reprezentanți de marcă din industria vinicolă locală.

Profesorii Rotari Constantin și Crăciun Alina au coordonat cu pasiune această experiență de învățare în afara sălilor de clasă, oferind studenților lor oportunitatea unică de a se conecta cu realitățile și provocările practicii de pe piața muncii din domeniul marketingului vitivinicol. Această inițiativă face parte din efortul continuu al Colegiului ULIM de a îmbunătăți calitatea educației și de a asigura că studenții noștri sunt pregătiți pentru cerințele dinamice ale pieței.

Leave a Reply