Skip to main content
Nout─â╚Ťi

COMUNICAT DE PRES─é

Prin prezentul, comunitatea academic─â a Universit─â╚Ťii Libere Interna╚Ťionale din Moldova dezminte cu vehemen╚Ť─â informa╚Ťiile ap─ârute ├«n mass-media cu privire la un atac asupra institu╚Ťiei noastre.

Administra╚Ťia ULIM ├«ntreprinde toate m─âsurile pentru a solu╚Ťiona amiabil toate situa╚Ťiile tensionate, inclusiv cele cu caracter strict comercial. Este regretabil faptul c─â preten╚Ťiile unui executor judec─âtoresc sunt reflectate ├«n pres─â drept un fapt ├«mplinit, mai ales ├«n perioada campaniei de promovare a imaginii ├«n sensul admiterii la studii.

Acesta nu este primul atac asupra imaginii ULIM ╚Öi ├«n╚Ťelegem c─â nu este ultimul, tocmai de aceea suntem mereu deschi╚Öi ╚Öi transparen╚Ťi, pentru a oferi orice informa╚Ťie suplimentar─â cu referire la cele expuse mai sus.

Prioritar pentru ULIM este studentul, cadrul didactic ╚Öi procesul de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, ceea ce demonstreaz─â ├«nc─â o dat─â locul ╚Öi rolul important al ULIM ┬á├«n spa╚Ťiul academic autohton.

ULIM a fost ╚Öi este cea mai mare ╚Öi important─â institu╚Ťie privat─â de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt din ╚Ťar─â. Integritatea noastr─â nu va fi afectat─â de c─âtre pornirile tenden╚Ťioase ale unor neprieteni, nu ne va afecta planurile ╚Öi strategia de dezvoltare ╚Öi educarea genera╚Ťiilor ├«n continuare.

Senatul ULIM