Skip to main content
Absolvenții ULIMEvenimenteNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Domnul Anatolie Nosatîi, Ministrul Apărării al Republicii Moldova în vizită la ULIM

În data de 20 februarie 2024, Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) a avut onoarea de a găzdui o vizită oficială deosebită, prilejuită de prezența Excelenței Sale, domnul Anatolie Nosatîi, Ministrul Apărării al Republicii Moldova și domnul Ion Rotaru, șef al Direcției de Cooperare Internațională din cadrul Ministerului Apărării. În cadrul acestei vizite, distinsul oaspete s-a întâlnit cu Rectorul ULIM, domnul Ilian Galben și cu domnul Alexandr Cauia, Prorector pe Strategie Academică și Programe de Studii ULIM.

Ministrul Apărării, domnul Anatolie Nosatîi, a susținut o lecție deschisă în fața studenților ULIM, abordând teme de importanță majoră referitoare la prioritățile sectorului național de apărare și colaborarea cu partenerii externi. Lecția deschisă a reprezentat o oportunitate unică pentru studenții ULIM să interacționeze direct cu domnul Ministru Nosatîi și să înțeleagă mai bine perspectivele și direcțiile prioritare ale apărării naționale. De asemenea, în cadrul evenimentului, domnul Ion Rotaru, șef al Direcției de Cooperare Internațională, a adus contribuții valoroase în discuțiile legate de colaborarea internațională în domeniul apărării.

La această întâlnire au fost prezenți studenți din cadrul Facultății de Limbi Străine, Relații Internaționale și Jurnalism, precum și elevi ai Colegiului ULIM, care au avut șansa de a participa la această experiență educațională și de a adresa întrebări directe oficialilor guvernamentali. Universitatea Liberă Internațională mulțumește Excelenței Sale, domnului Anatolie Nosatîi, pentru timpul și contribuția adusă în cadrul acestei vizite.

Leave a Reply