Skip to main content
EvenimenteFacultatea DreptInvitați speciali la ULIMNoutăți

Domnul Ion Munteanu, Procuror General Interimar al Republicii Moldova în vizită la ULIM

În data de 22 noiembrie, Facultatea Drept ULIM a organizat o nouă întâlnire cu o personalitate din domeniul de profil, pentru studenții facultății și elevii de la Colegiul ULIM.
În calitate de invitat l-am avut pe Domnul Ion Munteanu, Procuror General Interimar al Republicii Moldova, Procuratura Generală a Republicii Moldova, care a vorbit studenților și elevilor despre contribuirea Procuraturii la înfăptuirea justiției, apărarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei, societății și statului prin intermediul procedurilor penale și altor proceduri prevăzute de lege.
De asemenea domnul Procuror, a explicat celor prezenți că principiile de activitate de care se ghidează Procuratura oferă viziunea instituției care se conturează în tendința spre asigurarea supremației legii la efectuarea justiției în vederea apărării efective și neselectivă a drepturilor, libertăților și intereselor legitime a fiecărei persoane, a societății și statului prin intermediul procedurilor penale.
Studenții la finele întâlnirii au avut ocazia de a oferi întrebări, la care domnul Procuror a oferit câte un răspuns detaliat!

Leave a Reply