Skip to main content
EvenimenteFacultatea DreptNoutățiPersonalități din domeniul de profil

Domnul Sergiu Russu, Procuror-Șef al Secției Combaterea Traficului de Ființe Umane a Procuraturii Generale în vizită la ULIM

În data de 25 octombrie, Facultatea Drept ULIM a organizat pentru studenții facultății o întâlnire cu o personalitate din domeniul de profil, domnul Sergiu Russu, Procuror-Șef al Secției Combaterea Traficului de Ființe Umane a Procuraturii Generale.
Domnul S. Russu a vorbit studenților pe tema ,,Referințe relevante procesului identificării și investigării efective a cazurilor de trafic de ființe umane”. De asemenea despre lupta împotriva traficului de ființe umane, Centrul Național de Prevenire a Traficului de Persoane din Republica Moldova (CNPTP), legislația națională și internațională care reglementează traficul de ființe umane. Procesul identificării și investigării efective a cazurilor de trafic de ființe umane implică colaborarea între diverse agenții guvernamentale, organizații non-guvernamentale și organizații internaționale.
Studenții de asemenea au avut posibilitatea de a oferi întrebări și de a pune în discuție tema propusă de către Procurorul-Șef al Secției Combaterea Traficului de Ființe Umane a Procuraturii Generale.

Leave a Reply