Skip to main content
Evenimente

Dublă expoziție aniversară: expoziție permanentă „Colecția de carte rară miniaturală”, donată de Profesorul Ion Manoli și Expoziția temporară „Rodul vieții la 80 de ani” dedicată domnului Prof.univ., dr.hab. Ion Manoli

La inaugurarea dublei expoziții aniversare, organizată de Departamentul Informațional Biblioteconomic (DIB) ULIM în parteneriat cu Facultatea de Litere ULIM / Faculty of Letters, au participat reprezentanții celor două diviziuni, profesori, studenți, masteranzi și doctoranzi. Mesajele de deschidere și dedicațiile, din partea Decanei Facultății de Litere ULIM, conf.univ., dr. C.Dodu-Savca și a Directoarei DIB, Larisa Patlis, au fost completate cu mesaje de felicitare și laudatio din partea celor prezenți în Sala de lectură Nr. 3, dr. hab., conf.univ. Angela Savin, drd. Olga Pascari, precum și din partea celor care au transmis mesaje scrise, dr. hab., prof. univ. Elena Prus și dr. hab., conf.univ. Dragoș Vicol și o serie de mesaje de pe toate meridianele din partea studenților, absolvenților și colegilor.
Carolina Dodu-Savca, decana Facultății de Litere ULIM / Faculty of Letters: Prin decizia unanimă a Consiliului Facultății de Litere, se decernează Diplomă de excelență și recunoaștere a meritelor, cu prilejul împlinirii onorabilei vârste de 80 ani de la naștere și a remarcabilei aniversări de 60 ani de activitate în domeniul învățământului superior, precum și în semn de recunoștință pentru contribuție substanțială la propășirea Facultății de Litere ULIM, dedicație profesiei, responsabilitate în exercitarea atribuțiilor manageriale și participare activă la promovarea imaginii Facultății de Litere ULIM la nivel național și internațional.”

Leave a Reply