Skip to main content

Mar┼úi, 4 februarie, 2014, studen╚Ťii de la Facultatea Istorie ╚Öi Rela╚Ťii Interna╚Ťionale, ULIM, au avut oportunitatea s─â participe la o videoconferin┼ú─â cu Dr. Judithanne Scourfield McLauchlan, candidat la func╚Ťia de Senator al Statului Florida, SUA.

├Än cadrul videoconferin╚Ťei Dr. McLauchlan a povestit despre campania sa electoral─â, care va dura p├«n─â ├«n luna noiembrie, timp ├«n care munce┼čte pentru str├«ngerea fondurilor, informarea popula┼úiei, rezolvarea problemelor stringente.

Studen┼úii au fost curio┼či s─â afle cum reu┼če┼čte s─â ├«mbine perfect cariera de politician cu cea de so┼úie ┼či mam─â. Dr. McLauchlan a declarat c─â are parte de toat─â sus┼úinerea so┼úului ┼či a fiicei sale de 8 ani, care se pare c─â-i calc─â pe urme, Peggy dorind cu ardoare s─â-i ajute pe cei din jur, s─â se implice ├«n munca comunitar─â. De asemenea, invitata a vorbit despre importan┼úa voluntariatului ┼či despre cum echipa ei ├«ncearc─â s─â ajung─â la fiecare om, bat la u┼ča fiec─ârei case, contacteaz─â oamenii ca s─â-i informeze, s─â le vorbeasca despre ce ├«nseamn─â campania electoral─â a doamnei McLauchlan ┼či ce obiective ┼či-a propus aceasta. Studen┼úii s-au ar─âtat ferici┼úi pentru c─â au cunoscut un om cu o personalitate puternic─â ┼či cald─â, afirm├ónd c─â doamna Judithanne este cu siguran┼ú─â un model.

Evenimentul a fost organizat de c─âtre Dr. Judithanne Scourfield McLauchlan ├«n cooperare cu Facultatea de Istorie ╚Öi Rela╚Ťii Interna╚Ťionale, Centrul pentru Cooperare Interna╚Ťional─â ╚Öi DIB ULIM.

Pentru mai multe detalii:

http://www.votejudithanne.com

https://www.facebook.com/JudithanneforSenate

http://jainmoldova.blogspot.com

Poster