Skip to main content

Marţi, 4 februarie, 2014, studenții de la Facultatea Istorie și Relații Internaționale, ULIM, au avut oportunitatea să participe la o videoconferinţă cu Dr. Judithanne Scourfield McLauchlan, candidat la funcția de Senator al Statului Florida, SUA.

În cadrul videoconferinței Dr. McLauchlan a povestit despre campania sa electorală, care va dura pînă în luna noiembrie, timp în care munceşte pentru strîngerea fondurilor, informarea populaţiei, rezolvarea problemelor stringente.

Studenţii au fost curioşi să afle cum reuşeşte să îmbine perfect cariera de politician cu cea de soţie şi mamă. Dr. McLauchlan a declarat că are parte de toată susţinerea soţului şi a fiicei sale de 8 ani, care se pare că-i calcă pe urme, Peggy dorind cu ardoare să-i ajute pe cei din jur, să se implice în munca comunitară. De asemenea, invitata a vorbit despre importanţa voluntariatului şi despre cum echipa ei încearcă să ajungă la fiecare om, bat la uşa fiecărei case, contactează oamenii ca să-i informeze, să le vorbeasca despre ce înseamnă campania electorală a doamnei McLauchlan şi ce obiective şi-a propus aceasta. Studenţii s-au arătat fericiţi pentru că au cunoscut un om cu o personalitate puternică şi caldă, afirmând că doamna Judithanne este cu siguranţă un model.

Evenimentul a fost organizat de către Dr. Judithanne Scourfield McLauchlan în cooperare cu Facultatea de Istorie și Relații Internaționale, Centrul pentru Cooperare Internațională și DIB ULIM.

Pentru mai multe detalii:

http://www.votejudithanne.com

https://www.facebook.com/JudithanneforSenate

http://jainmoldova.blogspot.com

Poster