Skip to main content
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

RECRUTARE PENTRU MOBILITATE: PROGRAMUL ERASMUS +, Universitatea Valenciennes

Ǝn cadrul acestui proiect 4 studenți de la ciclul Licență sau Masterat, de la specialitatea Istorie şi Relații Internaționale vor avea posibilitatea de a studia, pe parcursul semestrului II al anului de Ć®nvățămĆ¢nt 2016-2017 (5 luni: 15 februarie – 30 iunie 2017), la Universitatea Valenciennes.

Studenții de la ciclul Licență sau Masterat, de la specialitățile Istorie, Științe Politice, Relații Internaționale, Studii Europene pot aplica pentru participarea la proiect. Selecția studenților se va produce la nivel instituțional (ULIM).

Criteriile de selecție:

– Reușita academică

– Cunoașterea limbii engleze (nivelul B1)

Dosarului studentului pentru selecție: Certificat de confirmare a reușitei academice și Certificat de cunoaștere a limbii engleze (Ć®n cazul lipsei acestuia, se va organiza o testare a cunoștințelor de limbă engleză a studenților Ć®n cadrul ULIM.

Pentru informaţii adresaţi-vă:

Ludmila Coada,

Catedra Relații Internaționale, Științe Politice și Istorie (of. 704)

[email protected]

tel: 060104422

Cadrele didactice (Mobility for Teaching) interesate Ć®n predarea unui curs Ć®n domeniul Relațiilor internaționale, Studiilor Europene sunt invitate să completeze Staff-Mobility-Agreement-Teaching_16-17 și să-l transmit direct la Universitatea Valenciennes.