Skip to main content
Noutăți

Felicitarea Rectorului ULIM, Galben Ilian cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Distinși colegi,

Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, vă aducem mulțumiri pentru încheierea unui an cu multiple provocări, pe care le-am putut depăși pentru că suntem  împreună, pentru că am putut să ne mobilizăm exemplar în  noile condiții de interfață între predare și învățare. Apreciem  în mod deosebit spiritul elevat și tenacitatea membrilor colectivului ULIM.

Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului, Hristos Domnul, să ne aducă mai aproape unii de alții, cu sănătate şi speranţă în toate lucrurile nobile, generoase și sănătoase !

Fie ca toate inițiativele, perspectivele și proiectele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se realizeze în viitorul cel mai apropiat, iar drumul spre ele să genereze noi colaborări și deschideri.  Sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun Fericit și un An Nou plin de noi împliniri!

Vă doresc tuturor o atmosferă mirifică care ne ajută să reinventăm normalitatea și ne inspiră continuitatea. Să rămânem vigilenți și optimiști pentru viitorul nostru academic și personal!

Vă adresez aleasa prețuire pentru munca și devotamentul Dumneavoastră profesional și uman ! Sănătate și împliniri care să ne bucure și să ne reprezinte cu demnitate! Bucurie, prosperitate și La Mulți Ani fericiți!

 

Cu urări de bine și respectuoasă prețuire,

Ilian Galben, Rector ULIM,

Dr. conf. univ.

Leave a Reply