Skip to main content
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism

Iana Josu, studenta facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism – învingătoarea ”Balului Bobocilor”, ULIM

Pe 10 noiembrie într-un un club de noapte din capitală s-a desfășurat „Balul Supereroilor”.

Astfel s-a numit „Balul Bobocilor” organizat de către Universitatea Liberă Internațională din Moldova la care studenții au improvizat un bal cu tematica supereroilor din universul „Marvel”. Acest eveniment a fost organizat de către Comitetul Sindical Studențesc de la ULIM. Membrii juriului au rămas impresionați de ideea acestui bal și de evoluția studenților. Cu toate că toți participanții au fost extraordinari și au jucat rolurile de supereroi ca adevărați actori, au fost aleși cei mai buni. Învingătorii balului au fost Andrei Oleineac de la facultatea de Drept și Iana Josu de la Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism.

Iana Josu a mărturisit pentru portalul de știri ”Zugo” următoarele:„Sunt foarte fericită, speram până în ultimul moment să câștig și mi-a reușit. A fost extraordinar, urmează să ne reprezentăm universitatea la „Balul Bobocilor” unde vor fi toate universitățile și sperăm și acolo să avem locul de frunte. Trebuie să recunosc că mie mi-a fost cu mult mai greu să întru în rolul Killer Frost, pentru că de felul meu nu corespund caracterului personajului, dar până la urmă prin perseverență și multă muncă am reușit să facem față”.

Studenții și profesorii Facultății îi aduc cele mai sincere felicitări Ianei Josu și îi urează mult succes în continuare.