Skip to main content

În data de 27 februarie 2020, Departamentul Informațional biblioteconomic (DIB) a inaugurat Campania în Sprijinul Absolventului de Succes ULIM 2020. Irina Botnaru, director DIB a informat publicul format din studenți despre activitățile specifice ale Campaniei, care vor fi organizate în spațiile Centrului de Informare şi Documentare ULIM, a Serviciului Multimedia ULIM, a sălilor de lectură DIB, precum şi în aulele universitare, în perioada 27 februarie-15 iunie 2020. Astfel, studenții anului terminal de ciclurile licență și master vor putea beneficia de consultaţii individuale şi de grup pe marginea elaborării/prezentării tezelor de licenţă/master din punct de vedere a structurii şi a conţinutului, vor putea solicita ajutor de la coordonatorii DIB privind accesarea informațiilor electronice, precum și utilizarea soft-ului de depistare a plagiatului în studiile didactice şi ştiinţifice. De asemenea, în cadrul Campaniei, la solicitarea studenților, DIB va pune la îndemână cele mai reușite proiecte/teze de licență/master din anul 2019, care vor putea fi consultate pînă la data de 1 mai curent. La fel,  în cadrul evenimentului, lect. univ. Ina Neagu, absolventă a Facultății de Litere ciclurile de licență și master,  a ținut un discurs informativ și a oferit sfaturi utile despre etapele elaborării unei teze de licență/master, aducând drept exemple propriile experiențe.

Evenimentul a reprezentat și un moment oportun de a premia cei mai activi, devotați și intelectuali utilizatori DIB ULIM, campanie organizată anual. În acest sens, ediția 2020 și-a desemnat următorii câștigători:

  1. Tudor Dănilă, anul I, Facultatea Drept;
  2. Oleg Berov, anul I, Facultatea Drept;
  3. Cătălina Mateescu, anul II, Facultatea Biomedicină;
  4. Deniz Sezer Ak, anul I, Facultatea Drept ULIM;
  5. Irina Odobescu, anul II, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism;
  6. Patricia Livădaru, anul I, Facultatea Drept;
  7. Alina Fiodor Cobîlaș, anul IV, Facultatea Biomedicină;
  8. Olga Polușina, anul I, Facultatea Biomedicină;
  9. Maria Cuflic, anul II, Facultatea de Litere;
  10. Endi Romanadze, anul I, Facultatea Drept.

Campania în Sprijinul Absolventului de Succes ULIM are scopul de a oferi suport absolvenților pentru etapa de finalizare a ciclului de studii, prin oferirea informațiilor, cunoștințelor și deprinderilor necesare în elaborarea unei lucrări științifice.

Serviciul de Presă, ULIM

 

Leave a Reply