Skip to main content
Absolvenții ULIMColegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Întâlnire cu ABSOLVENTUL ULIM – domnul Ion Oboroceanu

În data de 23 februarie, în incinta Universității Libere Internaționale din Moldova, a avut loc un eveniment deosebit, în cadrul căruia am avut onoarea de al găzdui pe domnul Ion Oboroceanu, Project Manager, Consultant în recrutare și Headhunter, absolvent al Facultății de Drept ULIM, având în palmares atât Ciclul I, cât și Ciclul II. Evenimentul a fost dedicat studenților de la Colegiul ULIM, oferindu-le oportunitatea de a învăța direct de la un expert în domeniul recrutării și headhunting-ului. Domnul Oboroceanu a abordat teme esențiale privind procesul de recrutare și angajările în Republica Moldova.

Printre subiectele dezbătute s-au regăsit: procesul de recrutare, domnul Oboroceanu a oferit participanților o perspectivă detaliată asupra etapelor implicate în procesul de recrutare, evidențiind importanța pregătirii și a înțelegerii corecte a cerințelor postului dorit, optimizarea CV-ului și a profilului de LinkedIn, cu o experiență vastă în domeniu, vorbitorul a oferit sfaturi practice cu privire la modul în care un CV și un profil de LinkedIn pot fi construite și optimizate pentru a atrage atenția angajatorilor, trecerea cu brio a interviului și perioada de probă, studenții au beneficiat de informații valoroase despre modul în care pot aborda cu încredere interviurile de angajare și cum pot naviga cu succes în perioada de probă într-un nou loc de muncă.

Evenimentul s-a bucurat de o participare activă din partea studenților, care au avut ocazia să adreseze întrebări directe domnului Oboroceanu, beneficiind astfel de răspunsuri personalizate și sfaturi practice. Mulțumim domnului Ion Oboroceanu pentru participarea sa activă și pentru împărtășirea cunoștințelor sale valoroase cu studenții ULIM.

Leave a Reply