Skip to main content

Printre studenții care au obținut bursa „Andrei Galben” îl găsim și pe Dumitru Iațișen, student în anul II la Facultatea Științe Sociale și ale Educației. Tânărul ne-a împărtășit că această veste i-a generat o explozie de emoții pozitive și a fost un moment în care și-a recăpătat încrederea în forțele proprii: „Credeam că este ceva ireal, un vis. Această emoție a fost una dintre cele mai puternice simțite pe parcursul întregii veri. Am avut un sentiment de mândrie și am realizat că este o totalizare a efortului depus, a participărilor extracurriculare și a implicării active în realizarea dorinței de a mă perfecționa în domeniul ales.”

Dumitru declară că ULIM i-a satisfăcut toate așteptările, mai mult de atât, profesorii și colegii sunt cei care îl inspiră să-și orienteze eforturile spre  dobândirea noilor abilități, precum și pentru a profita de cele mai frumoase experiențe.

„Sunt bucuros că am devenit membrul acestei familii unite. ULIM mi-a oferit și îmi oferă în continuare atât îndeplinirea scopului primordial – obținerea competențelor pentru viitoarea activitate profesională, cât și o mulțime de emoții și amintiri de colecție  alături de colegi și de profesori, care din orice pereche pot crea o adevărată aventură, trezind voința de a afla ceva nou. Mai adăugăm un pic de condimente sub forma unor  workshop-uri si conferințe internaționale cu experți celebri și „voilà”obținem o universitate superbă cu care ne putem mândri”, afirmă Dumitru. De asemenea, studentul ne spune că unul dintre cel mai important secret în obținerea rezultatelor remarcabile este realizarea primului pas și  învingerea fricilor.

„Cum spunea Nietzsche: „Dacă ați decis să acționați – inchideți ușa pentru îndoieli”. Lipsa de încredere nu este un motiv să pierdem timpul în van și să nu realizăm nimic”, susține Dumitru.

Leave a Reply