Skip to main content
Absolvenții ULIMEvenimenteFacultatea Științe Sociale și ale EducațieiNoutăți

Invitați speciali în cadrul Facultății Științe Sociale și ale Educației

În data de 15 noiembrie, Deidre Pujols, filantrop și fondator Open Gate International, SUA a fost în vizită la ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, întru stabilirea relațiilor de colaborare venind cu un mesaj de susținere la adresa viitorilor specialiști.
Studenții de la Facultatea Științe Sociale și ale Educației – ULIM au avut o întâlnire de suflet cu doamna Leonie Kate Webster, Director of International Child Welfare, Open GATE International.
Felul de a fi, a doamnei Leonie Webster – delicată, dar puternică, plină de emoții, dar hotărâtă, departe (Marea Britanie), dar caldă și aproape – a fost subliniat de mirosul specific al florilor de toamnă. Doamna Leonie cunoaște bine neovile, dar și resursele, grație celor 5 ani petrecuți în Republica Moldova cu scopul de a oferi suport întru consolidarea sistemului de protecție socială a copilului si familiei.
Întâlnirea a fost cu multe mesaje de încurajare a viitorilor specialiști din domeniul socio-comportamental, cu precădere Asistenților sociali:
– Singur ești puternic, dar împreună suntem atotputernici;
– Credeți în voi și pasiunea pentru ființa umană;
– Înainte de a acționa, documentați-vă, gândiți, găsiți soluțiile;
– Soluțiile trebuie să vină de la voi pentru voi;
– Fiți curajoși în excelența voastră operațională.

Leave a Reply