Skip to main content

În data de 26 februarie curent, studenții au avut ocazia să-l cunoască îndeaproape pe jurnalistul Gheorghe Gonța, care este și absolvent ULIM. Evenimentul a debutat cu relatări despre cele mai memorabile amintiri din copilărie ale jurnalistului, despre mediul în care a crescut, enumerând etapele procesului de instruire și dezvoltare profesională.

Întrebările tinerilor au fost focusate pe subiecte de interes public, care țin de sfera socială, economică și politică. Mai mult de atât, invitatul a oferit opinii despre spiritul concurențial și rezistența din mass-media, despre fenomenul de fake-news,  lansând îndemnuri viitoarei generații de jurnaliști. Tinerii au fost încurajați să devină exemple de curaj, corectitudine, echidistanță și imparțialitate, sugerându-le să-și exploreze frontierele personale, în identificarea potențialului propriu.

În încheierea evenimentului, studenții au mulțumit jurnalistului Gheorghe Gonța pentru sinceritate, deschidere și discuții pertinente. De asemenea, tinerii au profitat de ocazie și l-au invitat la o  sesiune foto, pentru amintiri de colecție.

Serviciul de Presă, ULIM

Leave a Reply