Manifestări științifice

Primele victorii în noul an de studii: o studentă de la ULIM a obţinut Bursa Preşedintelui Republicii Moldova

By 10 septembrie 2013 mai 21st, 2019 No Comments

Michelle ILIEV, studentă la Facultatea de Drept a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, va beneficia de Bursa Preşedintelui Republicii Moldova pentru anul de studii 2013-2014. Bursa, în cuantum de 610 lei, a fost acordată prin decret prezidenţial în anul 2004 studenţilor care obţin performanţe academice deosebite şi participă la activităţi de cercetare ştiinţifică şi la viaţa socială.

Abilitatea  de învăţare, spiritul de echipă şi aptitudinile de lider sunt principalele calităţi care au condus-o pe Michelle spre acest succes. Pe parcursul studiilor la ULIM ea a dat dovada de multă perseverenţă şi curaj. Este o fire optimista şi, prin exemplul propriu, reuşeşte să insufle încredere şi colegilor săi. E mereu gata să înveţe ceva nou, atât în domeniul de specialitate, cât şi în alte domenii conexe.

Profesorii, colegii de grupă şi de universitate o felicită călduros pe Michelle cu ocazia obţinerii Bursei Preşedintelui Republicii Moldova. Suntem siguri că această victorie te va mobiliza, dragă  Michelle, spre multe alte realizări importante. Îţi dorim să păstrezi ”febra” muscularo-tinerească, ritmul activ de viaţă şi să fii în continuare un exemplu demn de urmat.

Felicitări, suntem mândri de tine! 

Colegii şi profesorii ULIM

Leave a Reply