Skip to main content
Manifestări științifice

Studenții de la ULIM au stabilit relații de colaborare cu Centrul Cultural Israelian

Nici nu a început bine anul universitar, că studenții de la ULIM și-au început activitatea lor extracurriculară. Dovadă fiind ședința de lucru organizată la inițiativa Centrului Cultural Israelian (CCI), la care au participat un grup de studenți din cadrul senatului Studențesc ULIM, împreună cu președintele senatului, Petru Iarmaliuc.

Această întrunire a fost  dedicată anului nou izraelian, care a avut loc pe 5 septembrie. Delegația studențească de la ULIM a venit cu un mic prezent din partea studenților și Rectoratului ULIM.  În cadrul ședinței au fost abordate subiecte privind cultura israeliană și interesul studenților pentru aceasta, apoi s-a trecut la o tema mai strigentă, activismul studenților din Republica Moldova.

Atunci reprezentanții mediului studențesc ULIM au venit cu propunerea de a realiza în comun cu CCI o diversitate de activități culturale și științifice cu implicarea studenților. S-a stabilit o legătură amicală între cele două părți. În  viitorul apropiat urmează să fie realizate mai multe acțiuni comune. Din partea ULIM au participat Petru Iarmaliuc, Ruslan Gram, Maria Munteanu. Evenimentul s-a desfășurat la opt septembrie,   în cadrul Centrului Cultural Israelian.

Leave a Reply