Skip to main content
EvenimenteFacultatea Relații Internaționale, Științe Politice și JurnalismNoutăți

Programul de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”: Învățământul dual în continuă implementare

Programul de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”: Învățământul dual în continuă implementare
Studentele Programului de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”,@Facultatea de Limbi străine, Relații Internaționale și Jurnalism ULIM în formatul învățământ dual, an.I – Gabriela Botezatu și Donciu Vlada – continuă activitățile lor în cadrul postului de radio „Eco FM”, administrat de Asociația Obștească „Media-Grup Meridian”.
Cooperarea ULIM cu radio „Eco FM” în cadrul învățământului dual a început în toamna anului 2022.
Radio „Eco FM” – care emite în Chișinău, dar și în diverse raioane din Republica Moldova – abordează teme cum ar fi protecția mediului și schimbările climatice, eficiența energetică și gestionarea deșeurilor, dezvoltarea turismului, dezvoltarea durabilă etc.
Programul de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”, în format dual, este implementat în cadrul proiectului european COOPERA / „Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine”).
Programul de Master „Diplomație, Securitate, Business și Comunicare”oferă studenților posibilitatea de a alterna orele teoretice cu cele practice, 60 % dintre care sunt realizate la universitate și alte 40 % – la instituțiile/ companiile partenere ale ULIM.

Leave a Reply