Skip to main content
Noutăți

Quiz interactiv în cadrul Zilelor Europei la ULIM

În data de 12 mai 2023, Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM a găzduit un eveniment special în cadrul Zilelor Europei la ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova: un quiz interactiv elaborat de către membrul Centrului de Informare UE din cadrul universității, Popușoi Daniela, studenta an. III, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, Tânărul Ambasador European ULIM.
Întrebările puse în cadrul quiz-ului au fost bazate pe educație și cunoaștere europeană, iar studenții și elevii de la Colegiul ULIM au dat dovadă de o vastă cunoaștere în acest domeniu. Cei mai buni dintre participanți s-au ales cu premii: locul I – Dobînda Alexei, Facultatea Drept ULIM; locul II – Horopceanu Daniela, Colegiul ULIM; locul III – Cibotaru Emilia, Colegiul ULIM, iar toți cei prezenți au primit un mic cadou pentru a-și recompensa eforturile.
Această activitate a fost doar una dintre multele evenimente organizate în cadrul Zilelor Europei la ULIM, care vor continua până pe data de 25 mai. Scopul acestor zile este de a celebra valorile, cultura și istoria Europei și de a încuraja dialogul și cooperarea.

Leave a Reply