Skip to main content
Facultatea Științe Sociale și ale Educației

Simpozionului Naţional KREATIKON: CREATIVITATE-FORMARE-PERFORMANŢĂ

Facultatea Științe Sociale și ale Educației – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, împreună cu Centrul de Consiliere Educaţională şi Formare Creativă “Ion Holban” – Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi și Şcoala Gimnazială “Alexandru Vlahuță” din Iaşi, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Științe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte – Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din Chișinău, Centrul Psiho-Socio-Pedagogic din Chișinău, Inspectoratul Școlar Județean Iaşi şi Colegiul Tehnic “Ion Holban” din Iaşi, vă invită să participați la a XIV-a ediție a Simpozionului Naţional KREATIKON: CREATIVITATE-FORMARE-PERFORMANŢĂ. Simpozionul se va desfășura în perioada 23- 24 martie 2018, la sediul Facultății Științe Sociale și ale Educaţiei – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Chișinău

Secţiunile manifestării ştiinţifice vor fi: A) Psihologie aplicată; B) Ştiinţele Educaţiei. Vor fi organizate și workshopuri cu certificare în aceste domenii.
Formularul completat (solicitați informație suplimentară la organizatori și parteneri) îl trimiteţi (până cel târziu la data de 10 martie 2018) pe adresa de e-mail kreatikon2018@upa.ro.

Formularul de participare îl găsiți aici

Programul Simpozionului Național KREATIKON îl găsiți aici 

Taxele de participare sunt:

Ca audient (cu certificat) 60 MDL/15 RON
Audient si participare la workshopuri/ateliere (cu certificate) 100 MDL/25 RON
Participare si publicarea lucrării în formă integrală (certificate) 250 MDL/60 RON (pentru 2 si mai multe articole se achită suplimentar taxa de 100 MDL/25 RON pentru fiecare următor articol)

Vă aşteptăm cu un deosebit interes !

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/348683605613767/

Leave a Reply