Skip to main content
Noutăți

Sportul Studențesc ULIM a obținut remiză în meciul jucat cu Fulger Ialoveni

Sportul Studențesc ULIM a obținut remiză în meciul jucat cu Fulger Ialoveni

La Campionatul Republicii Moldova la fotbal pe plajă echipa Sportul Studențesc ULIM s-a impus în fața formației Fulger Ialoveni în seria de departajare, iar după prelungirile meciului, scorul înregistrat a fost de 7-7.

Sportul Studențesc ULIM a început meciul în forță, conducând cu 3-1 prima partidă. Formația Fulger Ialoveni a redus diferențele, reușind să conducă pentru un scurt timp cu 5-3, după care echipa Sportului Studențesc ULIM a echilibrat scorul. Astfel, în timpul regulamentar a fost înscris scorul de 6:6, iar în încheierea jocului în prelungiri, ambele echipe au marcat câte un gol, aflându-se la egalitate cu 7-7.

Decanul Facultății Științe Economice ULIM, care este și jucător al echipei Sportul Studențesc ULIM a menționat următoarele într-un interviu oferit pentru Publika TV: „Prin asta e şi interesant fotbalul pe plajă – nu poţi prezice ce va fi. A fost un meci dificil. Din păcate, am ajuns la lovituri de departajare, dar îi mulţumesc echipei că s-a mobilizat, îi mulţumesc portarului că a dat randament”.

În clasament, Sportul Studenţesc Chişinău s-a plasat pe locul 3, iar Fulger Ialoveni – pe locul 4.

https://www.publika.md/show-in-fotbalul-pe-plaja-sportul-studentesc-a-remizat-cu-cs-fulger-scor-7-_3048980.html?fbclid=IwAR2PQtcBFINrOmtYY_-wPNv92XmQiWTzegaNfOICn7oCiKzkwaQsUxxl5Es

Leave a Reply