Skip to main content
Training „Cum elaborezi o teză de nota 10”.
 În data de 27 Martie 2024, a avut loc un eveniment de mare interes pentru studenții de la Facultatea Informatică, Inginerie și Design la ULIM, dedicat elaborării unei teze de nota 10.
 Participanții au beneficiat de sfaturi privind alegerea temei, cercetarea aprofundată, revizuirea și editarea lucrării, toate acestea fiind aspecte cruciale în atingerea excelenței academice, prezentate de către experții – dr., conf.univ. 𝐋𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐌𝐢𝐭𝐞𝐯, decan, Facultatea Informatică, Inginerie și Design, dr. hab., conf. univ. 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐒̦𝐢𝐬̦𝐢𝐚𝐧𝐮.
 La fel în cadrul evenimentului, s-au prezentat numeroase resurse educaționale și expoziții de carte, special selectate pentru a sprijini studenții în procesul de scriere academică și cercetare în domeniul IT.
 Evenimentul a fost extrem de util pentru studenți, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga cu succes în procesul de scriere a tezei și marcând un pas important pe drumul lor către succesul academic și profesional.
 Evenimentul a avut loc în cadrul Campaniei în Sprijinul Absolventului de Succes, Departamentul Informaţional Biblioteconomic ULIM.

Leave a Reply