Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Vizită de studiu la Institutul Naţional al Justiţiei

La data de 13 aprilie 2022, studenții de la Facultatea Drept ULIM, membri ai ELSA ULIM, au fost în vizită de studiu la Institutul Naţional al Justiţiei.
Deja juriști în devenire au pășit pragul Institutului și au avut posibilitatea să interacționeze cu conducerea, formatorii și absolvenții INJ. Aceștia au oferit detalii necesare pentru cei care își doresc să devină candidați la funcții de judecător și de procuror, precum și despre oportunitățile de care vor putea beneficia ei dacă vor studia la Institutul Național al Justiției.
 
După ce au fost familiarizați cu specificul instituției, cu procedura de admitere, condițiile și etapele desfășurării concursului de admitere și au vizionat materiale video informative, studenții au mers în cele mai reprezentative săli de studii din incinta Institutului: Sala de calculatoare și cea de simulare a proceselor de judecată.
 
De asemenea, studenții au avut ocazia de a „încerca” mantiile de judecător și de procuror utilizate de către audienții INJ în cadrul proceselor de simulare desfășurate în timpul cursului de instruire inițială.
Pentru mai multe detalii:

Leave a Reply