Skip to main content
Noutăți

Vizită de documentare a Dl. Mamuka Kurasbedian și Dl.Mikheil Chkheidze la ULIM

Marți, 12 octombrie 2021, la ULIM pentru prima dată s-a aflat în vizită de documentare Dl. Mamuka Kurasbedian, însărcinatul cu afaceri,  Ambasada Georgia în Republica Moldova însoțit de colegul său, Dl.Mikheil Chkheidze, prim secretar.

Conducerea ULIM a fost reprezentată de prorectorul pentru Relații Internaționale, conf. univ. dr. Valentina Ciumacenco. În cadrul întrevederii au fost discutate mai multe aspecte referitor la relațiile bilaterale dintre Ambasada Georgiei și ULIM.

Prorectorul Valentina Ciumacenco, a relatat despre activitățile, specificul și misiunea universității, exprimând gratitudinea pentru colaborarea fructuoasă și pentru suportul continuu oferit de Ambasada Georgiei.

La rândul său, înalții oaspeti au manifestat disponibilitate și interes pentru identificarea unor noi direcții de cooperare bilaterală și pentru extinderea parteneriatelor interinstituționale și a posibilităților de mobilitate academică cu universitățile din Georgia.

Subiectul discuțiilor l-au constituit și alte chestiuni de interes comun ce țin de domeniul academic, educațional și cultural, părțile exprimându-și dorinţa reciprocă de a intensifica relaţiile de colaborare dintre ULIM şi Ambasada Georgiei în Republica Moldova.

La întrevedere a participat, de asemenea, Pașa Natella, Directorul adjunct al Departamentului Studenți Străini, care a vorbit despre contingentul studenților internaționali la ULIM, experiență și obiective.  A exprimat, totodată,  interesul în vederea intensificării  relațiilor bilaterale și promovarea ofertei educaționale în rândul tineretului studios din Georgia.

                         

Leave a Reply