Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Vizită de studiu la Universitatea Cooperativă de Stat din Baden-Wurttemberg

Echipa #ULIM în componența coordonatorului instituțional de proiect, Valentina Ciumacenco, Prorector Relații Internaționale, Viorica Țîcu, Decan a Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism și Ludmila Coadă, dr., conf. univ., au fost în vizită de studiu la Universitatea Cooperativă de Stat din Baden-Wurttemberg desfășurată în perioada 3-4 mai 2022, în Lorrach, Germania.
Vizita de studiu a fost realizată în cadrul proiectului Erasmus +, COOPERA – Integrating Dual Higher Education In Moldova and Ukraine (număr de referință: 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP), cu scopul preluării cunoștințelor și bunelor practici, schimbului de experiență în domeniul sistemului de învățământ dual.
În cadrul vizitei fiecare instituție parteneră prezintă noul model de studii duale pentru programele pilot.
Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism ULIM, va pilota programul de master Diplomație, Securitate, Business și Comunicare începând cu 1 septembrie 2022.
Conform agendei, membrii echipei proiectului COOPERA vor avea posibilitatea de a vizita reprezentanții sectorului real pentru a afla mai multe despre procesul de organizare și desfășurare a studiilor duale din perspectiva mediului de afaceri, direct de la partenerii DHBW în educația duală.

Leave a Reply