Skip to main content
CCI ULIMEvenimenteFacultatea DreptNoutăți

Vizita la ULIM a Decanului Facultății Drept de la Universitatea Sulkhan-Saba Orbeliani din Tbilisi, Georgia 

În data de 27 mai, la ULIM, s-a aflat în vizită reprezentantul Universității Sulkhan-Saba Orbeliani din Tbilisi, Georgia, dr., prof.univ. George Goradze, în calitatea sa de decan Facultatea Drept ULIM.
Vizita la ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova a reprezentantului instituției partenere din Georgia a demarat cu un tur al universității și un prim dialog cu Valentina Ciumacenco, Prorector pentru Relații Internaționale, care a adus la cunoștința colegului despre realizările ULIM la nivel național și internațional, fiind reliefate, parteneriatele și proiectele în derulare, și lansate, în context, unele idei asupra unor viitoare colaborări și mobilități cu Universitatea Sulkhan-Saba Orbeliani, precum și asupra unor inițiative de proiecte internaționale comune.
În cadrul primei sale vizite, administrația #FacultățiiDrept, din cadrul #ULIM, în persoana decanului Valeriu Baeșu, a avut posibilitatea să-i prezinte colegului din Georgia, structura, potențialul și activitatea științifică a facultății, precum și strategia de dezvoltare. S-au discutat obiectivele propuse în cadrul acordului de cooperare bilaterală semnat în 2020, planul de activitate și organizarea viitoarelor activități.
Axându-se pe promovarea excelenței și internaționalizării, ULIM pune accent prioritar pe vizitele reciproce de studiu și schimb de experiență, în scopul consolidării colaborărilor instituționale, dar și dezvoltării activităților comune de predare și cercetare, acestea fiind esențiale pentru întregul proces de internaționalizare, deoarece favorizează schimbul de bune practici, permit învățarea din alte realități și intensifică cooperarea academică.

Leave a Reply