Skip to main content
Noutăți

Întâlnire online, cu doamna Maia Cuceaidze, absolventa ULIM

La data de 17 noiembrie, în contextul ”Zilei Internaționale a Studentului”, a fost organizată o întâlnire online, cu doamna Maia Cuceaidze, absolventa Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, Promoția 2013, actualmente Secretar II, Secția cooperare politică cu Uniunea Europeană, Direcția Integrare Europeană, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

Doamna Cuceaidze a povestit studenților despre drumul parcurs de la statutul de student la cel de diplomat al Republicii Moldova, evidențiind cunoștințele și abilitățile necesare activității diplomatice. O atenție deosebită a fost acordată experienței din timpul aflării sale în misiune la Ambasada Republicii Moldova în Letonia.

La final, doamna Viorica Țîcu, decanul Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism a oferit doamnei Cuceaidze ”Diplomă de excelență” în calitate de absolventă de excepție a Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism, ULIM.

 

Leave a Reply