Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteNoutăți

Colegiul ULIM în vizită la StarNet

În data de 15 martie 2024, elevii din grupa M-232 de la Colegiul ULIM, au avut o experiență educativă deosebită prin participarea la o excursie la StarNet. Această excursie a fost organizată în cadrul programului de studiu, pentru a oferi elevilor oportunitatea de a explora și de a învăța mai mult despre industria tehnologică și inovațiile din domeniul IT.
Starnet este una dintre cele mai renumite companii din domeniul tehnologic din regiune, specializată în dezvoltarea de soluții software și servicii de consultanță IT. Elevii au avut oportunitatea să participe la prezentări interactive și demonstrații practice, care au evidențiat importanța tehnologiei în lumea modernă și impactul acesteia în diferite domenii.
Interacțiunea directă cu profesioniști din industrie și cu echipamentele tehnologice de ultimă generație a fost extrem de benefică pentru elevi, oferindu-le oportunitatea de a-și contura pasiunile și interesele în acest domeniu.
Această excursie a fost o experiență memorabilă pentru toți cei implicați și suntem convinși că elevii au acumulat cunoștințe și experiențe valoroase care îi vor ajuta în parcursul lor academic și profesional viitor.

Leave a Reply