Skip to main content

În data de 14 martie, Rectorul ULIM, domnul Ilian Galben, a avut onoarea de a se întâlni cu domnul Ceslav Panico, Avocatul Poporului. În cadrul acestei întrevederi, liderii au discutat posibilitățile unui acord de colaborare între ULIM și Oficiul Avocatului Poporului. Ambii participanți și-au exprimat deschiderea și angajamentul ferm pentru consolidarea colaborării în vederea promovării unor standarde înalte de justiție și respect față de democrație.

Domnul Ceslav Panico a fost invitat să susțină o prelegere în cadrul unei lecții deschise, sub tema „Protecția drepturilor omului: realități și perspectivă”. Prezentarea sa a fost profund captivantă și informativă, evidențiind importanța și complexitatea acestui domeniu crucial al drepturilor omului. Domnul Panico a adus în discuție nu doar aspecte teoretice, ci și exemple practice și studii de caz relevante, oferind astfel participanților o perspectivă amplă și cuprinzătoare asupra temei abordate.

Întâlnirea cu Domnul Panico a oferit o oportunitate unică pentru studenții Facultății de Drept ULIM și pentru elevii specialității Jurisprudență, din cadrul Colegiului ULIM, de a interacționa direct cu un expert de marcă în domeniul drepturilor omului. Discuțiile intense și întrebările adresate au evidențiat un interes considerabil din partea audienței în această temă de importanță majoră pentru societatea contemporană.

În numele ULIM, dorim să mulțumim Domnului Ceslav Panico pentru timpul său și pentru contribuția semnificativă adusă la dezvoltarea cunoștințelor și conștientizării legate de protecția drepturilor omului.

Leave a Reply