Skip to main content
EvenimenteFacultatea Limbi StrăineNoutăți

Expoziție de dicționare desfășurate în cadrul Zilelor Francofoniei

Facultatea de Limbi Străine ULIM se bucură să anunțe succesul unei expoziții de dicționare desfășurate în cadrul Zilelor Francofoniei, în data de 28 martie. Evenimentul a fost găzduit de către universitate ca o inițiativă menită să promoveze diversitatea lingvistică și culturală a spațiului francofon, precum și importanța traducerii și a cunoașterii limbii franceze pentru viitorii traducători.

Moderatorul expoziției a fost distinsul dr. hab. prof. univ. Manoli Ion, Șef al Catedrei de Filologie Romanică „Petru Roșca”. Sub îndrumarea sa expertă, participanții au avut oportunitatea unică de a explora detaliat și în amănunt colecția de dicționare deținute de ULIM, care cuprinde resurse lingvistice esențiale pentru studenții și cercetătorii în domeniul limbilor romanice.

Prezentarea a fost urmată de o serie de jocuri în limba franceză, concepute pentru a consolida cunoștințele lingvistice și pentru a oferi participanților un mediu interactiv și distractiv de practicare a limbii. Această rundă de jocuri a servit drept punct de reper pentru implicarea activă a studenților și a pasionaților de limbă și cultură în cadrul Zilelor Francofoniei.

Leave a Reply