Skip to main content
Colegiul ULIMEvenimenteFacultatea Informatică, Inginerie și DesignNoutățiPersonalități din domeniul de profil

FIID ULIM oferă studenților oportunități de învățare directă în colaborare cu profesioniștii din industrie

În data de 09 aprilie, Facultatea Informatică, Inginerie și Design ULIM a organizat o întâlnire specială pentru studenții facultății și elevii de la Colegiul ULIM, Specialitatea Design, oferindu-le ocazia de a interacționa cu personalități importante din domeniul lor de interes. Invitată de onoare la această întâlnire a fost doamna Simona Scida din Italia, reprezentant al companiei Renner Italia S.p.A, care a prezentat linia de produse RioVerde de la Renner. De asemenea, a fost prezent și domnul Bucica Dmitri, Director al companiei Elite Vernici SRL, distribuitor național.

În cadrul acestei întâlniri, studenții au avut oportunitatea de a participa la un masterclass pe tema „Tendințe, Materiale și Tehnologii Moderne în Design”. Această experiență a constat atât într-o parte teoretică, cât și într-o parte practică, oferindu-le studenților o perspectivă amplă și aplicată asupra evoluției și a noilor tendințe din domeniul designului.

Interacțiunea directă cu profesioniștii din industrie a fost extrem de valoroasă pentru studenți, oferindu-le posibilitatea de a înțelege mai bine cerințele și provocările din piața actuală a designului. De asemenea, studenții au avut șansa să își pună întrebări direct profesioniștilor și să primească răspunsuri și sfaturi din prima mână.

Feedback-ul primit de la participanți a fost extrem de pozitiv, aceștia rămânând plăcut surprinși de oportunitatea de a învăța direct de la persoane cu experiență în domeniul designului și de a aplica cunoștințele teoretice într-un context practic și real.

Leave a Reply