Skip to main content
EvenimenteNoutăți

Întâlnire cu absolventa notorie a ULIM, doamna Lilia Dabija

În cadrul Săptămânii Autoguvernanței Studențești la Facultatea Științe Economice ULIM a fost organizată o întâlnire cu absolventa notorie a ULIM – Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, doamna Lilia Dabija, Ministră a Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova.
În calitatea sa de absolventă a #ULIM, ministra a ținut o prelegere publică în care a vorbit despre anii de studenție, dar și despre proiectele pe care le gestionează împreună cu echipa #MIDR, deja din postura de ministră.
 În discuțiile cu studenții, doamna Dabija le-a povestit despre rezultatele politicilor implementate la minister, care ajută țara noastră să avanseze în construcția unei infrastructuri publice și sociale moderne – poduri și drumuri sigure, căi ferate, linii de apă și canalizare, construcții legale și teritorii bine amenajate.
Invitata noastră de astăzi i-a îndemnat pe studenți să profite de oportunitățile oferite de anii de studenție, să acumuleze cunoștințe, experiențe diverse, pe care ulterior să le investească în construirea țării.
„Multe s-au schimbat și multe au rămas la fel. Cert este că ULIM-ul pentru mine este „acasă”, a punctat doamna Lilia Dabija, exprimându-și speranța că și pentru studenți, #ULIM va rămâne „acasă” și vor reveni cu drag ori de câte ori vor avea ocazia.

Leave a Reply